Subscribe Us

Header Ads

Mansur Yavaş

Bir iddianız varsa oradan buradan. Yavaş Namuslu şerefli haysiyetli insanlar savcıya gider.


Metropoll Secim Anketi Mansur Yavas Erdogan A Karsi Kazaniyor 2021 Anket Yuzler Calisma

Ankara son yıllarda sanata saygı duyulmayan bir kent olmuştu Ankara Tiyatroları Sezon Açılış Şenliğine katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Özellikle son yıllarda biliyorsunuz Ankara sanata saygı duyulmayan bir kent olmuştu.

Mansur Yavaş. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Mansur Yavaşın avukatı Bülent Yücetürke canlı yayında meydan okudu. Beni abluka altında tutan ekibe Mansur Yavaşa kısa bir sorum olduğunu ve Bu soruyu sormak için müsaade etmelerini istedim. Sıkıştırıldım fiziki müdahaleye maruz kalınca kalabalığı itekleyip olay yerinden çıkmak istedim.

Sabri Yavaşın vefatı başta ailesi olmak üzere sevenlerini yasa boğdu. Asfalttaki 150 milyon liralık vurgunu tartışalım. 2 days agoABB 2021 Kasım Ayı 1.

Mansur yavaş şükela. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Kara Kış Destek Paketiyle ihtiyaç sahibi ailelere toplamda 600 milyon TLlik yardımda. Mansur or Mansour is used in Turkic languages Iranian languages and Arabic while the transliteration Mansoor is typically used by South Asians and Mensur is used in the Bosnian language.

1 day agoMansur Yavaşın kardeşi Sabri Yavaş durumunun ağırlaşmasının ardından hayatını kaybetti. Mansur Yavaş bakanlıklar dahil hükümetin hiçbir kurumuyla rekabet etmediğini hatta iş birliğine açık olduğunu duyurmasına karşın kendisine sorulmadan kimi projeler yapıldığından. 1 day agoABB Başkanı Mansur Yavaş 10 Kasım Atatürkün Anma Günü için sosyal medya hesabından video paylaştı.

1 day agoAnkara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaşın 56 yaşında hayata gözlerini yuman kardeşi Sabri Yavaş Ankarada gerçekleştirilen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna. İktidara yakın basında belediyenin faaliyetleri ile ilgili yapılan haberlere ve söylemlere sinirlenen Yavaş Namuslu şerefli haysiyetli insanlar savcılığa gider. Oturumunda Belediye Başkanı Mansur Yavaş çok sinirlendi.

Bu sırada 60 kişilik ekip organize olarak bir anda beni darp etmeye başladı. Bir iddianız varsa oradan buradan dedikodu üretmez ben gidiyorum savcıya takır. Siz niye vermiyorsunuz 08 Kasım 2021 2250.

Sheikh Mansur Chechen leader. O ANKARA Yavaş yaptığı paylaşımda O ankara lakin sen hep aydınlıksın diye not düştü. 5 katrilyona yakın yolsuzluk iddiasını savcıya verdim Ben savcıya takır takır tespit ettiğim bütün yolsuzlukları veriyorum.

O ankara ama sen hep aydınlıksın. Mansur Yavaşın yaptığı vurgunlardan söz eden Gökçek Kömürdeki vurgunu Bülent Bey ile tartışalım. ABB Başkanı Mansur Yavaş kendisinden önceki dönem için bugüne kadar 5 milyar TLlik yolsuzluğu savcılığa bildirdiğini açıkladı.

Tümü bugün sorunsallar 4 büyük ihtimalle 2009 seçimleri için mhpnin ankara büyükşehir belediye başkanlığı adayı imiş kendisi. Mansur Yavaş Turkish politician and the mayor of Ankara. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş kedisi Khaleesi adına açılan sosyal medya hesabından yapılan Pikacu gibi sağa sola elektrik fırlatasım var paylaşımına.

Yukarı Çık Mansur Yavaş.


Guven Arikan On Twitter In 2021 Comedy Cartoon Masaya Mood


Ankara Buyuksehir Belediye Baskani Mansur Yavas In Talimatiyla Belediye Sirketlerindeki Yonetim Kurulu Baskanlarinin Maaslari 11 Bin Tl Den 7 Baskanlar Ankara


Guven Arikan On Twitter In 2021 Comedy Cartoon Masaya Mood


Baskan Yavas In Size Bir Teklifi Var Baskanlar Gelin Calisma


Mansur Yavas Tan Flas Aciklama Hukumsuz Olacagini Simdiden Duyuruyorum Haberler Haber Bugunkuhaberler Tan Single Breasted Suit Jacket Suit Jacket


Ankara Buyuksehir Belediye Baskani Mansur Yavas 8217 In Koronavirus Salgini Sonrasi Toplumsal Dayanisma Cagrilari Karsiligini Buluyor Baskent Te Yardim Kampa In 2020


Mansur Yavas Mood Komik Komik Seyler Mizah


Mansur Yavas Kimdir Maksatbilgi Ankara Haber Biyografi


Mansur Yavas Keciogren Ilce Baskani Iken Tarih Bayrak


Guven Arikan On Twitter In 2021 Comedy Cartoon Masaya Mood


Mansur Yavas In Iyi Parti Nin Adayi Olmak Istemedigi Iddiasi Baskanlar Insan Haber


Chp Nin Ankara Adayi Mansur Yavas Baskanlar


Mansur Yavas Sozunu Tuttu Ogrencilere Su Tariflerinde Yuzde 50 Indirim Uygulanacak 30 Yasinda Film Yuzler


A Haber Mansur Yavas A Mustehcen Goruntu Bulundurmaktan Sorusturma Acildi Haber Baskanlar Suc


Ankara Buyuksehir Belediye Baskani Secilen Mansur Yavas Gorevi Mustafa Tuna Dan Devraldi Anadolu Ajansi Youtube Marti Ni Tintin


Pin On Floor


Mansur Yavas Tan Ankara Ici Ilk Icraat Plani Geldi Baskanlar Gelin Ankara


Mansur Yavas In Bagis Kampanyasi Cig Uzere Buyuyor Daily News News Doctor


Mansur Yavas Batik Projelerin Maliyetlerini Tek Tek Acikladi Fictional Characters Character Art

Posting Komentar

0 Komentar